Levering en Beschikbaarheid

Leveringsvoorwaarden Stretchtentverhuur randstad

Ik wil graag de beschikbaarheid controleren van een product, hoe werkt dat? 
Je kunt de beschikbaarheid controleren in jouw Huurmandje, door jouw gekozen product in het huurmandje te plaatsen en de gewenste datum te kiezen; vervolgens kun je de beschikbaarheid aflezen nog voordat je eventueel doorgaat met de bestelling; 

Groen: betekent dat het product vrij is op de datum die jij gekozen hebt. Je kan gelijk door met de bestelling.

Oranje: betekent dat het product niet voorradig is op die datum. Als je er voor kiest om door te gaan met de bestelling dan word deze automatisch omgezet naar een aanvraag. Wij gaan dan opzoek naar de mogelijkheden om de product(en) alsnog aan te bieden of we bieden een passend alternatief aan.

Rood: betekent dat de producten helaas niet leverbaar zijn en er geen mogelijkheid (meer) bestaat om via ons netwerk te leveren. Je  kan de bestelling/aanvraag dan ook niet afronden. Veelal staan er direct alternatieve producten onder welke wel beschikbaar zijn. 

Afhalen
Als je gekozen hebt voor afhalen nemen wij uiterlijk drie dagen van tevoren contact op over het afhaalmoment. Je kunt doordeweeks op afspraak bij ons terecht om de artikelen op te halen. De dag ervoor afhalen is in overleg ook mogelijk, indien de artikelen beschikbaar zijn. Tijdens het afhaalmoment dien je het huurbedrag te voldoen (per factuur of contant).

Aan het eind van de huurperiode breng je de artikelen op de afgesproken tijd weer terug. We gaan ervan uit dat je alle gehuurde artikelen compleetdroog en netjes retour brengt. Indien dit niet het geval is, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten dan direct afgerekend worden. 
- Luchtkussen: Minimaal € 30,-
- Tenten: Minimaal € 50,- per tent
- Fun Food apparatuur: Minimaal  € 25,- per machine
- Spellen: Minimaal € 25,- per spel

Bezorgen/ophalen
Wij kunnen artikelen bij je bezorgen en ophalen.

Een goede los- en laadplaats is hierbij belangrijk. Verder gaan wij ervanuit dat je zelf meehelpt bij het lossen en laden van de artikelen. Als we langer dan 30 minuten los/laadtijd nodig hebben omdat er geen geschikte plaats is of omdat onze chauffeur onvoldoende geholpen is, dan zullen we de extra tijd aan jou doorberekenen (€ 30,- voor kleine kussens en €50,- voor grotere kussens).

Kosten en betaling
De vervoerskosten zijn minimaal € 50,00.
Voor vervoersritten tussen 21.00uur en 07.30uur rekenen wij een toeslag van € 30,- per rit. Het huurbedrag dient vooraf of bij levering te worden betaald.

Opbouwen/afbouwen attracties en tenten
Voor extra gemak kun je de attracties en tenten ook door ons team laten op- en afbouwen. Bij sommige attracties met een complexer opbouwproces is dit zelfs altijd inclusief.

Wij gaan uit van plaatsing op een zachte ondergrond met bevestiging van grondpennen, voor overige ondergronden kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Indien benodigd leveren wij tevens een stroomhaspel van 25 meter mee per attractie.

We gaan ervan uit dat je alle gehuurde artikelen compleetdroog en netjes aan ons overdraagt. Indien dit niet het geval is, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten dan direct afgerekend worden. Eventuele wachttijd van de chauffeur(s) zal ook aan je doorbelast worden.

KostenDe kosten voor op- en afbouwen gaan vanaf € 30,- per attractie.