Offerte Aanvragen

Offerte aanvraag bij Stretchtentverhuur Randstad

 

Via onze site kun je van veel producten direct de beschikbaarheid online zien. Hiervoor kun je producten in het winkelmandje toevoegen. Nog voordat je deze volledige aanvraag verzend aan ons zie je de totaalprijs van je aanvraag. Ook het vervoer wordt hierin direct berekend op basis van de ingegeven postcode van de aflever locatie. Verzend je vervolgens je aanvraag dan beschouwen wij dit als een bestelling welke wij graag voor je uitvoeren. In de week voorafgaand aan de huur nemen we ook contact met je op om de laatste details over de levering met je door te nemen.


Wil je liever eerst een vrijblijvende offerte? Dat kan natuurlijk ook. In dit geval kun je het beste je registreren op onze website en wanneer je hiervan de bevestiging per email hebt ontvangen deze beantwoorden met daarin zoveel mogelijk relevante gegevens welke je kan aanleveren voor de offerte aanvraag. Wij boeken de producten voor je op, deze staan standaard een aantal dagen (maximaal 14 dagen) voor je in optie voordat deze weer worden vrijgegeven voor overige boekingen. Ofwel even ruimte en tijd voor overleg!

 

Wil je de offerte bevestigen? Dat kan eenvoudig via de link in de mail van de offerte, je komt dan direct in ons huurmandje van de website, je kiest een betaalwijze en de materialen zijn direct definitief voor je gereserveerd. Heb je reeds een samenwerking met ons lopen met een klantenkaart, maatschappelijke partnerkorting of sponsoring? Dan koppelen wij deze korting direct aan je account en prijzen op de website en in de offerte worden direct met jouw persoonlijke korting getoond.  (acties en services uitgesloten)

 

Vragen en/of opmerkingen? Mail ons gerust op info@stretchtentverhuur-randstad.nl