Thema

Thema voor een evenement met een stretchtent - Stretchtentverhuur Randstad

Welkom op onze website. Stretchtentverhuur Randstad is gespecialiseerd in het leveren en opbouwen van de perfecte stretchtent voor jouw thema feest. Voor iedere (zakelijke) uitdaging bieden wij een passende oplossing op maat!  Als het gaat om een bruiloft, verjaardag, genderreveal, jubileum, bedrijfsfeest, examenfeest of festival, wij hebben de perfecte tenten voor elk thema.

Met een stretchtent ben jij ervan verzekerd dat jouw evenement of feest opvalt. Onze stretchtenten zijn in verschillende maten te huur, kunnen veelzijdig worden ingezet en staan garant voor een geweldig resultaat, passend bij elke thema en locatie. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. Onze stretchtenten zijn 100% waterdicht, windbestendig tot windkracht 9 en kunnen worden voorzien van zijwanden om het Nederlandse weer buiten te houden. Tevens zijn al onze stretchtenten UV-beschermd en antischimmel behandeld.

Meer dan alleen stretchtenten

Wil je qua aankleding en versiering helemaal ontzorgd worden, kunnen we samen met jou de stretchtent(en) helemaal aankleden. Van vloer en verlichting tot wijn/dranken bar tot aan een ballonnenhemel. Stretchtentverhuur Randstad stelt samen met jou een persoonlijke en op maat gemaakte offerte voor je op waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen.

Ons doel is om jou de perfecte feestomgeving aan te bieden waarbij succes gegarandeerd is. Wil je jouw feest net iets extra’s geven, neem dan contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte stretchtent alsmede de aankleding en inrichting ervan.

 

Stretchtentverhuur Randstad is jouw partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad