FAQ/ Veel gestelde vragen

Bestellingen van producten:


Wanneer is mijn aanvraag een bestelling? Of kan ik een offerte aanvragen?

Onze website is ingericht om snel te kunnen schakelen. Dat betekent wanneer producten beschikbaar zijn gelijk een bestelling met reservering wordt geplaatst wanneer je deze aan ons verstuurd via het huurmandje. In het huurmandje zie je wanneer de producten direct gereserveerd kunnen worden (groen; beschikbaar).
Soms kunnen wij producten leveren wanneer wij deze zelf niet direct meer op voorraad hebben, in dit geval kun je de aanvraag nog steeds aan ons verzenden via het huurmandje, wij gaan dan voor je aan de slag deze alsnog te arrangeren en je krijgt hier dan nog bericht over.

 

Praktisch:

Als ik een stretchtent huur, moet ik deze dan zelf opbouwen?
Nee, de prijzen die op website staan zijn altijd inclusief op- en afbouw. Wel komen er nog transportkosten bij; deze zijn afhankelijk van de afstand waar je woont.

Moet een stretchtent altijd worden vastgezet?

Ja, een stretchtent dient middels metalen pinnen te worden vastgezet in de grond. Op en grasveld is dit doorgaans geen probleem, op een stenen ondergrond zullen wij tegels/stenen uit de grond halen en in het gat de pinnen slaan. 

Kan ik een stretchtent huren als ik niet met pinnen in de grond kan?

Ja, dit is mogelijk. Wij werken samen met een partij die betonblokken levert. Realiseer alleen dat dit een flinke kostenpost extra is. De blokken worden vervoerd met zwaar transport en een heftruck.

Kan de stretchtent ook in windkracht 8 en meer worden geplaatst?

Met veel wind, vanaf windkracht 7, is er een kans dat wij vanwege de veiligheid de tent niet plaatsen. Bedenk alleen dat je gasten ook niet graag in een tent staan als het stormt. Wij werken met weerapps die redelijk betrouwbaar zijn en hechten hier veel waarde aan. Uiteraard nemen wij bij weersvoorspelling met veel wind tijdig contact met u op!

Kan ik een strechtent laten plaatsen op een krappe locatie?

Voor het opzetten van een stretchtent hebben wij altijd meer ruimte nodig dan de afmeting van de tent. Iedere zijde heeft 1,5 meter extra nodig om vast te maken. Indien je een stretchtent huurt van 7,5 meter breed, heb je dus 10,5 meter tuin nodig!