Black light

Omschrijving

Blacklight huren in de Randstad - Stretchtentverhuur Randstad

Maak van jouw feestje een echte sensation white met deze black-light. Zorg ervoor dat jouw gasten witte kleding aantrekken en zorg ervoor dat ze letterlijk en figuurlijk stralen! Door het speciale effect wat black-light geeft lijkt het net of witte voorwerpen licht geven. Dit geeft een zeer bijzondere sfeer aan jouw feest. Je kunt ook rekening houden met de inrichting van jouw feest locatie in combinatie met black-lights.

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@stretchtentverhuur-randstad.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Bekijk hier alle verschillende maten stretchtenten en het Licht en geluid wat wij verhuren.

Stretchtentverhuur Randstad is De partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad

Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

Extra Productopties

1 dag 6,00

Niet alle feestlocaties hebben een stroompunt. Een verlengsnoer is voor dit probleem een goeie oplossing.