Bruiloft

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
0,5x0,5m
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u dit door ons te laten opbouwen.

Omschrijving

Bruiloft Thema

Elke bruiloft is uniek. Het is een dag om nooit meer te vergeten. Een bijzondere dag waar een bijzondere locatie bij hoort. Heb je de wens om te trouwen in de natuur, op het strand of op een locatie die voor jullie veel betekenis heeft?
Wij zorgen ervoor dat dat mogelijk is. Hoe bijzonder is het om het ja-woord te geven in een stretchtent op een locatie naar wens? Naast een romantische plek voor het officiële deel van de bruiloft, is onze stretchtent uitermate geschikt als locatie voor het bijbehorende feest.

Wil je dat wij ook de inrichting voor je regelen zodat je qua inrichting en versiering wordt ontzorgd, neem dan contact op met onze specialisten. Samen met jou wordt een persoonlijke en op maat gemaakte offerte voorje opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen.

Mogelijkheden Bruiloft thema:

  • Houten vloer
  • Witte wedding chairs
  • Bijpassende tafels
  • Romantische Verlichting
  • Lopers in kleur
  • Balonnenhemel

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@stretchtentverhuur-randstad.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Stretchtentverhuur randstad is jouw partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad

Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

 

Offerte aanvragen