Examen & Eindfeest

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
0,5x0,5m
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u dit door ons te laten opbouwen.

Omschrijving

Examen & Eindfeest met stretchtent huren - Stretchtentverhuur Randstad

Geslaagd, of klaar met een opleiding? Dat is hét moment om dit goed te vieren! En wat is feestelijker dan dit te vieren in een fantastisch mooi aangeklede stretchtent van Stretchtentverhuur Randstad? Wij bouwen de tent voor je op en kunnen eventueel het interieur voor je verzorgen. Denk je daarbij aan een houten of PVC vloer, drankenbar, statafels, stoelen, sfeerverlichting wat je maar wenst. Nodig vrienden en familie uit om met elkaar te proosten op zo’n mooie mijlpaal en laat een onvergetelijke herinnering achter. De volgende dag bouwen wij de tent weer af en nemen alle gehuurde spullen weer mee. Je hebt daar verder geen omkijken meer naar. Neem contact op met onze specialisten. Samen met jou wordt een persoonlijk en op maat gemaakte offerte voor je opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen.

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@stretchtentverhuur-randstad.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Bekijk hier alle verschillende maten stretchtenten die wij verhuren.

Stretchtentverhuur Randstad is jouw partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad

Heb jij vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen