Festival & Events

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH
0,5x0,5m
Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u dit door ons te laten opbouwen.

Omschrijving

Festival  & Events Thema met een stretchtent - Stretchtentverhuur Randstad

Wil je een Festival of een ander mooi event organiseren?
Een stretchtent is dan geen overbodige luxe met het wisselvallige weer hier in Nederland. Ook zorgt een stretchtent voor die speciale sfeer en maakt het feest compleet. Stretchtentverhuur Randstad is jouw partner op het gebied van festivals en evenementen. Onze tenten zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Doordat de tenten zeer gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden en met zijwanden dicht gemaakt kunnen worden, is een gezelschap variërend van een kleine tot een grote groep geen enkel probleem. In de zomer bieden onze tenten beschutting tegen de zon en met regen en wind bieden onze tenten met de zijwanden beschutting tegen het Hollandse weer.  
Neem in een vroeg stadium contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard verzorgen wij desgewenst ook de aankleding.  
Samen met je wordt een persoonlijk en op maat gemaakte offerte voor je opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen.

Mogelijkheden Festival & Events thema:

  • Vloer
  • Drankenbar
  • Statafels
  • Sfeerverlichting
  • Stoelen
    Kortom, alles is bespreekbaar!

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@stretchtentverhuur-randstad.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Bekijk hier alle verschillende maten stretchtenten die wij verhuren.

Stretchtentverhuur Randstad is jouw partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad

Heb jij vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

 

Offerte aanvragen