Jubileum

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u dit door ons te laten opbouwen.

Omschrijving

Jubileum Thema met een stretchtent - Stretchtentverhuur Randstad

Heeft het bedrijf een mijlpaal bereikt? Bestaat het bedrijf 10, 20, 30 jaar of meer? Of wellicht is een trouwe werknemer 25 of 40 jaar in dienst, dan is dat hét moment om dit groots te vieren. Stretchtentverhuur Randstad heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagd feest. Maar ook voor het feestelijk vieren van huwelijks jubilea zijn onze tenten uitermate geschikt. Vier je jouw 12,5 jaar (Koper), 15 jaar (Kristal), 20 jaar (Porselein), 25 jaar (Zilver) of meer, wat een prestatie! Een mijlpaal dat gevierd moet worden. Wij bieden je de mogelijkheid om dit groots te vieren. Neem contact op met onze specialisten. Samen met jou wordt een persoonlijk en op maat gemaakte offerte voor je opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen.

Als je meer vragen hebt over de producten, accessoires en benodigdheden dan kan je ons altijd mailen via info@stretchtentverhuur-randstad.nl. Wij helpen je graag bij al je vragen om ervoor te zorgen dat jij een feest of evenement kan organiseren dat je nooit meer zult vergeten!

Bekijk hier alle verschillende maten stretchtenten die wij verhuren.

Stretchtentverhuur Randstad is jouw partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad

Heb jij vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

 

Offerte aanvragen