Verjaardagen

Producteigenschappen

Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren u dit door ons te laten opbouwen.

Omschrijving

Verjaardagen met een stretchtent - Stretchtentverhuur Randstad 

Bijna jarig en van plan dit groots te vieren? Of wil je iemand verrassen met een surprise party? Maak het feest compleet met een perfecte stretchtent. Ieder verjaardagsfeest is uniek. Op het ene feestje komen twintig feestgangers en het andere feest telt honderd feestgangers. Daarom gaan wij graag met je in overleg. Hoeveel gasten je verwacht. Wat voor uitstraling moet jouw feest krijgen? Wat voor ervaring wil je jouw gasten bieden? Wij denken graag mee om zo tot een invulling op maat te komen.

Wil je dat wij ook de inrichting voor jou regelen zodat je qua inrichting en versiering wordt ontzorgd, neem contact op met onze specialisten. Denk hierbij onder andere aan een vloer, tafels, drankenbar, koeling, feestverlichting en/of een ballonnenboog.
Samen met jou wordt een persoonlijke en op maat gemaakte offerte voor je opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met al jouw wensen.

Mogelijkheden Verjaardagen thema:

  • Sweet 16
  • Eighteen(18)
  • 21 Diner
  • Dirty Thirty(30)
  • Flirty Forty (40)
  • Sarah of Abraham
  • Golden oldie(65)

Als je meer vragen heeft over de producten, accessoires en benodigdheden dan kun je ons altijd mailen via info@stretchtentverhuur-randstad.nl. Wij helpen je graag bij al jouw vragen om ervoor te zorgen dat je een feest of evenement kunt organiseren dat jij nooit meer zult vergeten!

Bekijk hier alle verschillende maten stretchtenten die wij verhuren.

Stretchtentverhuur Randstad is jouw partner voor het huren van een Stretchtent in: Den Haag, Leiden, Wassenaar, Voorschoten, Delft, Zoetermeer, Hoofddorp, Haarlem, Pijnacker, Westland, Zandvoort, Voorburg, Leidschendam, Katwijk, Alphen a/d Rijn, Nootdorp, Noordwijk, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs, Lisse, Amsterdam, Aerdenhout, Hillegom en de gehele regio Randstad

Heb jij vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen